"EL-KO" VRBAS Računari, Alarmi, Video nadzor

  • Povećaj slova
  • Resetuj
  • Smanji slova
Home O NAMA

O NAMA

 

 

 

"SPD EL-KO" nastavlja tradiciju dugu 32 godine u razvoju računarskih tehnologija, naprednih tehnika projektovanja i izrade kompleksnih računarskih mreža, sigurnosnih sistema, uz primenu najsavremenijih saznanja iz IT oblasti.Veliki broj objekata u funkciji, kao i čvrsta višegodišnja saradnja sa našim korisnicima najbolja su preporuka za kvalitet rada i kontinuitet u poslovanju. Kao jedan od lidera na tržištu Vrbasa i okoline, svesni smo potrebe stalnog razvoja tržišta kao i činjenice da je sam razvoj najveći garant stabilnosti. Posebnu ulogu EL-KO ima u oblasti poslovne primene računara gde svojim korisnicima obezbeđuje „full“ servis od projektovanja i kreacije računarskog seta i mreža, do održavanja i servisa po zahtevu klijenata, kao i dodatnih aplikativnih usluga /internet, legalni softver, računarska kozmetika, edukacija, konsalting...

Sistemi za videonadzor nisu vise privilegija službe bezbednosti i malobrojinh pojedinaca. Kamere za video nadzor i alarmi imaju široku oblast primene.U interesu Vaše sigurnosti i sigurnosti Vaših objekata EL-KO Vam nudi najsavremenije sisteme alarma, audio i video interfona, kamera za nadzor objekata, sisteme za dojavu požara, kontrolu pristupa i registraciju radnog vremena, uz, naravno, obezbeđenu punu podršku i servis u najkraćem mogućem roku. Tržište računara, prateće opreme i sistema sigurnosti postaju sve značajniji deo ukupnih tržišnih odnosa. Tehnološki napredak i mogućnost primene računara /hardware i software/ u svetu biznisa, privatnog života i najširoj javnosti postaju neizostavan deo naše stvarnosti.S obzirom na uočljive tendencije globalizacije, stalnog razvoja tehnologije i postepenog brisanja razlika između urbanog i ruralnog tipa života, s pravom se očekuje da će primena, a samim tim i prodaja, kao i servisiranje računara i računarskih mreža u budućnosti uzimati sve više maha. Misija EL-KO-a je uvek i pre svega zadovoljan korisnik, kome garantujemo pouzdan, stabilan računar sa kompletnim paketom usluga, siguran sistem bezbednosti i sve konsultacije i van garantnog roka.

Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva. Jednostavna formula:

Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

PUSTITE ELEKTRONE DA RADE ZA VAS

 

 

Naziv preduzeća: EL-KO

Pravna forma: SPD

Adresa: Gustava Krkleca 2

Sedište: Vrbas

Poštanski broj: 21460

PIB: 100637878

Matični broj: 50165701

Broj evidencione prijave (EPPDV): 135908837

Šifra delatnosti: 2620

Poslovna banka: Addiko Banka: 165-10294-09

Broj telefona: 021/794-235 Faks: 021/794-235

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

web site: www.el-ko.co.rs

Radno vreme:

pon-pet 8-15h

sub: 9-12h

 
Home O NAMA
G6400 + W10 PRO

CENA: 46.800,00 + PDV din

 

OPIS ARTIKLA:

Intel PENTIUM G6400, 3.8 

Intel H410,

4 GB DDR4 2666

240 GB SSD

Intel HD Graphics

 

Midi Tower 500W

Windows 10 PRO


PRETRAGA

SLIČNI PROIZVODI

Log in